Kuvauskokemus

Istahda hetkeksi lempikahvilaasi ennen Boudoir-kuvauksiasi, kuuntele hyvää musiikkia ja tilaa hemmotteluleivos tai lasi kuohuvaa. Yritä siirtää syrjään kaikki jännitys ja stressi. Pysähdy tunnelmoimaan ja saavu kuvauksiin rauhallisin mielin. Henna tietää, että intiimi kuvaustilanne saattaa jännittää. Vuosien kokemuksen perusteella hän lupaa, että jännitys hävenee nopeasti ja pääset nauttimaan kuvauksesta.

Kuinka valmistaudun kotona?

Useimmiten omasta vaatekaapista löytyvät tarvittavat asut Boudoir-kuvauksiin. Voit pakata mukaan alusvaatteita, bodeja, yöpaitoja, korsetteja, villapaitoja ja vaikka mitä! Ehdimme kuvauksen aikana käyttämään noin 3–4 erilaista asukokonaisuutta. Varatessasi kuvauksen saat sähköpostiisi digitaalisen valmistautumisoppaan, joka kertoo sinulle tarvittavat vinkit aina parhaimmista asuvalinnoista hiuksiin ja meikkiin.

Mikäli sinulla on erikoistoiveita kuvauksen asuihin, kerro niistä Hennalle. Kerro villeimmät ehdotuksesi tai ajatuksesi etukäteen, niin Henna osaa valmistautua mahdollisimman tarkasti kuvaukseesi.

Kuvauksen aikana studiolla ei ole muita henkilöitä sinun ja Hennan lisäksi. Mikäli tahdot, voit ottaa kuvaukseen mukaasi ystävän tai puolison tueksi ja seuraksi. Monet Hennan asiakkaista kuitenkin tahtovat rauhoittaa kokemuksen täysin itselleen ja tulevat mieluiten paikalle yksin.

Studiolle kannattaa saapua rennoissa ja löysissä vaatteissa, jotta ihossa ei ole painaumia kuvaustilanteessa.

Kuvauksen aikana

Tärkeintä Boudoir-kuvauksissa on positiivinen ja avoin mieli. Kuvaus saa toki jännittää, mutta rento ja rauhallinen asenne auttavat alkujännityksessä. Useimmat asiakkaat ovat hermostuneita alussa, mutta jo muutaman minuutin kuvaamisen jälkeen tämä häviää.

Kuvaus etenee rauhassa ja kiireettömästi. Sinun ei tarvitse osata olla kameran edessä. Henna auttaa ja ohjeistaa sinua asentojen, kuvakulmien ja ilmeiden kanssa. Hän kommunikoi kanssasi koko kuvauksen ajan, eikä jätä sinua yksin kameran eteen. Kun kuvaus on valmis, tunnet olosi vielä upeammaksi, itsevarmemmaksi ja seksikkäämmäksi. Parhain tunne tulee kuitenkin myöhemmin, kun pääset näkemään lopulliset kuvat!

Yksityisyys on Hennalle tärkeää. Hän ei koskaan julkaise kuvia asiakkaistaan ilman heidän suostumustaan.