Henna

Voimaannuttava, rauhallinen, itsevarma, pelottava, seksikäs, sensuelli, romanttinen, herkkä, tunteellinen, hienostunut, taiteellinen, elegantti, tyylikäs. Arvokas.

Tässä vain muutamia adjektiiveja, joita asiakkaani ovat käyttäneet Boudoir-kuvauksen jälkeen. Boudoir-kuvat ovat ennen kaikkea lahja Sinulle. Sinä olet upea, seksikäs, lumoava ja näyttävä. Aito.

Minulle on tärkeää että koet olosi mukavaksi ja turvalliseksi kuvauksen aikana. Olen tyyliltäni kommunikoiva, helposti lähestyttävä sekä rento. Annan sinulle tilaa olla myös hieman epävarma. Kuvaustilanteessa tuen sinua omalla ammattitaidollani ja avoimella (joskus myös suoralla)
tavallani kommunikoida. 

Boudoir-kuvaus saa jännittää! Se on normaalia ja täysin ymmärrettävää. Juttelen mielelläni etukäteen kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kuvaukseen liittyviä kysymyksiä tai jännitystä, ja jutellaan ne yhdessä läpi.

 • Parikuvaus Helsingissä.

  Turvallisuus

  Kuvausmatka kanssani on sinulle täysin luottamuksellinen ja turvallinen. En koskaan julkaise kuvia sinusta ilman suostumustasi, ellet näin itse halua. En painosta sinua, enkä johdattele. Kuvaus etenee täysin sinun ehdoillasi. Tavoitteenani on mahdollistaa sinulle mukava kuvauskokemus, josta jää sinulle upea ja ikuinen muisto kuvan muodossa.

 • Nainen buduaarikuvauksissa Helsingissä.

  Kauneus

  Valokuvaajana löydän kauneutta ja itsevarmuutta jokaisesta asiakkaastani. Olen estetiikan ihannoija, ja visuaalisuus on aina ollut voimakkaasti läsnä arjessani. Boudoir-kuvani sinusta ovat taideteoksia, joita haluat ripustaa seinälle!

 • Nainen alastonkuvauksissa Helsingissä

  Aitous

  Minulla on maaginen kyky saada asiakkaani tuntemaan olonsa rennoksi ja luottavaiseksi. Kohtaan jokaisen asiakkaani aidosti, kiireettömästi ja välittäen.

Hennan kirje Sinulle: "Ajatuksia lautalta..."

Suolainen merituuli tervehtii minua kerrostalomme alaovella. Hyppään pyöräni selkään rantareitille kohti lauttarantaa. Asumme perheeni kanssa Kruunuvuorenrannassa, käytännössä rakennustyömaan keskellä.

Kiiruhdan kohti laituria, vaikka tiedän olevani ajoissa. Täsmällisyys on yksi hyveistäni. Laiturilla tarkastelen aamun valoa, joka leijuu hiljalleen meren yllä. On pilvistä. Tiedän, että juuri tällainen valo hellii studiotani. Siellä on tänään tunnelmallista.

Lauttamatka töihin tyynnyttää levottomuuttani ja auttaa kokoamaan ajatukset ennen työpäivää. Parinkymmenen minuutin aikana työmaan melu vaimenee. Ulapalla on hiljaista. Tilaan kahviosta kupin kuumaa, kaivan esiin harmaan nahkapintaisen muistikirjani ja aloitan.

Ajatuksia lautalta on minun tapani valmistautua sinun kuvaukseesi.

Piirrän, luonnostelen, kirjoitan. Napit korvissani toistavat Lana Del Rayn alkuvuosien tuotantoa. Kavennan ajatukseni tähän hetkeen ja jään miettimään, mitkä ovat päivän kuvausten tärkeimmät elementit.

Tällä hetkellä inspiroidun naiskehoista, anatomiasta, muodoista, kulmista ja kaarista. Rakastan leikitellä pehmeällä valolla, erikoisilla kuvakulmilla ja tyylikkäillä sommitteluilla. Boudoir-kuvani ovat usein abstrakteja taideteoksia, jotka korostavat yksityiskohtia.

Yhtäkkiä huomaan palaavani ajassa taaksepäin opiskeluvuosiini Amerikassa. Silloin inspiraationi oli hyvin samankaltaista kuin nyt. Päätän kaivaa illalla esille vanhat luonnosvihkoni ja syventyä myöhemmin hetkeksi noihin vuosiin.

Lauttakahvi on kohta juotu ja lautta rantautuu Kruununhakaan. Minulla ei ole kiire, joten annan tilaa muille. Palautan kuppini kahvioon ja astelen rauhassa ulos.

Taas pyörän selkään. Kauppatori heräilee. Ohitan Vanhan Kauppahallin ja Olympiaterminaalin ja jatkan mukulaista Tehtaankatua kunnes saavun studiolleni.

Puoli tuntia ensimmäiseen kuvaukseen. Iho on jo kananlihalla. Olen valmis.