Boudoir-kuvaus pareille

Boudoir-kuvaus pareille on intiimi ja rauhallinen hetki vain toisillenne. Kuvauksen aikana kietoudut puolisoasi vasten, tunnet ihon ja kosketuksen, kuulet hengityksen ja puolisosi sydämen lyönnit. Rauhoitatte hetken vain toisillenne. Kuvauksesta jää kaunis muisto tuosta ajasta ja hetkestä, osaksi teidän tarinaanne. Taiteelliset ja tyylikkäät kuvat voitte kehystää kotinne seinälle.

Kuinka valmistaudumme kotona?

Useimmiten omasta vaatekaapistanne löytyvät tarvittavat asut kuvauksiin. Voitte pakata mukaan alusvaatteita, bodeja, yöpaitoja, farkut, villapaitoja ja vaikka mitä! Ehdimme kuvauksen aikana käyttämään noin 6–7 erilaista asukokonaisuutta.

Mikäli tahdotte, kuvaustilanteessa voitte myös olla täysin alasti.

Mikäli teillä on erikoistoiveita kuvaukseen liittyen, kerrottehan niistä Hennalle etukäteen. Näin hän osaa valmistautua mahdollisimman tarkasti kuvaukseenne.

Kuvauksen aikana studiolla ei ole muita henkilöitä teidän ja Hennan lisäksi.

Studiolle kannattaa saapua rennoissa ja löysissä vaatteissa, jotta ihossa ei ole painaumia kuvaustilanteessa.

Pari boudoir kuvauksissa pareille Helsingissä.

"Hennan kuvauskokemus oli syvällinen, helppo ja luonteva - mikä oli yllättävää kun päällä ei ollut mitään. Alkujännitys laantui samassa hetkessä kun saavuimme studiolle ja kohtasimme Hennan, joka otti meidät lämmöllä vastaan. Täysin paljaana, henkisesti ja fyysisesti ja vielä näin jälkikäteenkin prosessoituna se oli täydellistä juuri tällaisena.

Olemme syntyneet uudelleen pariskuntana kun perhe sai lisäystä toisen lapsen muodossa puoli vuotta sitten ja tämä kuvaus oli meille ensimmäinen hetki kahdestaan ilman lapsia sitten synnytyksen. Kuvaus oli meille enemmän kuin kuvia, se oli ennen kaikkea oodi yhteyden palauttamiselle toisiimme, kuin myös yhteyden ja arvostuksen vahvistaminen lapsen kantaneeseen, synnyttäneeseen ja siitä mullistuksesta muuttuneelle keholleni. 

Miten hoivaavaa, turvallista ja kaunista olikaan olla kuvauksissa yhdessä. 16 vuotta yhteistä matkaa, kaksi lasta ja kaksi elämää kokenutta yhdessä turvassa tässäkin hetkessä. Liikutti & kosketti, ja auttoi taas näkemään toisen uusin silmin kun käperryimme Hennan ohjaamiin kuvausasentoihin lähekkäin. Ja sitten itse lopputulos, wow. Siis ollaanko me todella näissä upeissa kuvissa? Nämä tulevat aivan ehdottomasti päätymään kehyksiin kotimme seinälle, taidetta isolla T:llä ja mitä kaunein muisto ensimmäisistä treffeistämme sitten vauvan. Kiitos Henna koko sydämen pohjasta, tämä kuvaus oli syvälle menevä kokemus ja jää ikuisesti mieleen."

Henna & Matias