5 vinkkiä kuinka valmistautua Boudoir-kuvauksiin

"Ole oma itsesi. Paras lopputulos syntyy luonnollisuudesta ja aitoudesta. Olet kaunis juuri
sellaisena kuin olet. Aina."

Boudoir kuvaus valmistautumisopas. Preparation guide for boudoir photography.

01 Lepää.

Viini-illallinen ja suolainen ruoka eivät välttämättä ole paras tapa valmistautua kuvauksiin. Siispä, yritä syödä terveellisesti ja levätä hyvin muutama päivä ennen kuvauksia. Keho ja mieli kiittää kun olet levänneen näköinen ja hyvillä energiatasoilla kuvauspäivänä.

Boudoir kuvaus valmistautumisopas. Preparation guide for boudoir photography.

02 Ole ajoissa.

Vanhat alusvaatesetit ovat kuin farkut. Joskus aikoinaan ne sopivat täydellisesti ja näyttivät hyviltä. Kun vihdoin laitat ne päällesi vuosien jälkeen, on koko aivan väärä. Siispä, tarkasta oman vaatekaappisi sisältö hyvissä ajoin ennen kuvauksiin tuloa ja tee tarvittavat lisäykset ajoissa. Useimmiten parhaat luottoasut löytyvätkin juuri omista kätköistä, mutta toisinaan on kiva panostaa kuvauksiin ostamalla jotakin uutta ja seksikästä.

nainen buduaari alastonkuvauksissa Helsingissä. Woman at a boudoir photoshoot.

03 Älä jännitä.

Helpommin sanottu kuin tehty. Mutta silti, rentoutu ja yritä olla jännittämättä ennen kuvauksia. Pieni hermostuneisuus ei haittaa ja useimmiten se häipyy jo heti studiolle saapuessasi. Lupaan etten jätä sinua yksin kameran etteen! Autan ja ohjeistan sinua koko kuvauksen ajan ja lupaan tehdä olosi mahdollisimman mukavaksi, jotta jännitys hälvenisi mahdollisimman nopeasti.

Boudoir kuvaus valmistautumisopas. Preparation guide for boudoir photography.

04 Viimeistele.

Meikissä kannattaa panostaa hyvään pohjustukseen ja astetta tummempaan lopputulokseen. Monet asiakkaistani käyvät myös meikkaajalla ennen kuvauksia.

Hiukset kannattaa myös viimeistellä. Tuuheutta, rouheutta tai kiharoita lisäämällä saa kuviin helposti ja nopeasti huolitellun vaikutelman.

Boudoir kuvaus valmistautumisopas. Preparation guide for boudoir photography.

05 Luota ja heittäydy.

Tämä on kaikista vinkeistä tärkein! Jokainen kuvaus on kahden kauppa. Minä tarvitsen siihen sinua ja sinä minua. Yhdessä luomme upeat ja viimeistellyt kuvat sinulle. Siispä, molemminpuolinen luottamus kuvauksen aikana on kaiken avain. Anna minun nähdä sinut omilla silmilläni, luota visiooni ja ennenkaikkea minuun. Lupaan ettet pety.